HAUL | Karácsony

  Szerencsére az idei karácsony nagyon jó hangulatban, sok-sok finomsággal és szeretetben telt el. És bár idén nem kifejezetten könyveket kértem, mégis került pár a fa alá. 
A szüleim ajándéka a Caraval és A nő a tízes kabinból volt. Előbbi elképesztően gyönyörű: keményborítós, védőborítóval - ami nem mellesleg elképesztően puha -, szövetkönyvjelzővel, és szépséges belső lapokkal. Ha majd készül róla a Book Chats posztom, akkor ezekről is mellékelek majd képeket. A barátom anyukájától kaptam a Klimt életéről szóló könyvet, ami egyszerűen gyönyörű. Klimt az egyik kedvenc festőm - Munkácsy, Dalí és René Magritte mellett -, így nagyon örülök neki, hogy a magaménak tudhatom, s jövőre valamikor el is szeretném olvasni, hogy minél többet megtudhassak az életéről. Keresztanyukám pedig sikeresen be tudta szerezni nekem az Ármány és kézfogót, mivel én sehol nem tudtam levadászni a debreceni könyvesboltokban. Nagyon örülök neki, hogy végre a polcomon csücsül, s januárban szeretném megvenni magamnak a folytatásokat is. 

  1. Stephanie Garber: Caraval
  2. Ruth Ware: A nő a tízes kabinból
  3. Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó
  4. Matteo Chini: Klimt 
Ti miket szereztetek be mostanában? :)

3 megjegyzés:

  1. Épp most írtam meg én is a decemberi zsákmányaimat, majd holnap kiteszem. :) Vannak benne szépséges és nagy, illusztrált HP-k! :D Idén egyébként elég kevés könyvet szereztem be összességében.

    A Caraval tényleg gyönyörű külsőre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, azokat én is annyira szeretném beszerezni! :D De még nem tudtam eldönteni, hogy magyarul vagy angolul, bár erősen az angol felé húz a szívem. :)

      Törlés
    2. Én angolul kezdtem el megvenni őket, úgyhogy most már úgy is fogom folytatni. :) Többször olvastam már angolul a könyveket, mint magyarul, úgy közelebb áll a szívemhez. :)

      Törlés