WRAP UP | Decembrrr...

  Decemberben a sok tanulnivalóm ellenére is repültek a kezeim között a lapok, ennek köszönhetően 12 könyvön sikerült átrágnom magam. Ebben a nagy számban van 4 képregény, 4 verseskötet és 2 kiegészítőkötet is, ám én ennek ellenére boldog vagyok ezzel a nagy-nagy számmal. Ha nem csalnak a megérzéseim, akkor ebben a hónapban sikerült a legtöbbet olvasni, mindig mennyiségben, mind oldalszám tekintetében is. Összesen 2623 oldal csúszott le.

  A verseskötetekről nem szeretnék sok szót ejteni, mivel tervezek róluk írni egy külön posztot, ám azt elmondhatom, hogy az összes közül Amanda Lovelace-é tetszett, a legkevésbé pedig Michael Faudet-é. A képregények közül a Monstress lett a kedvenc: gyönyörű a rajzstílus, a steampunkos, keleties hangulat magával ragadó, nem utolsó sorban pedig a világ is figyelemfelkeltő. Alig várom, hogy 2018.-ban folytathassam az olvasását. 
  Nem meglepő módon a havi kedvencem - ha nem nézzük a különböző alműfajokat - a negyedik Harry Potter kötet lett: mindig is ez volt az egyik favorit számomra a sorozatban, s szerencsére ez az újraolvasással sem változott meg. Imádom ennek a résznek a hangulatát, a sok izgalmas és érdekes részletet.
  1. Amanda Lovelace: The Princess Saves Herself in This One
  2. Michael Faudet: Bitter Sweet Love
  3. Kelly Sue DeConnick: Pretty Deadly  #1. - The Shrike
  4. Nicola Yoon: Minden, minden
  5. Eleanor Davis: How to be Happy
  6. Lang Leav: Lullabies
  7. Marjorie Liu: Monstress #1. - Awakening 
  8. Göthe Salamander: Legendás állatok és megfigyelésük
  9. Nayyirah Waheed: salt.
  10. J. K. Rowling: Harry Potter és a Tűz Serlege
  11. Tudor Hushpush: A kviddics évszázadai
  12. Brian K. Vaughan: Paper Girls  Volume #1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése