30 NAPOS BLOGGER KIHÍVÁS: 19. nap

19. nap: Az öt kedvenc blogom

  1. A Szofisztikált Macska / Panna blogja még egészen új, de egyből belopta magát a szívembe. A stílusát már a beauty kategóriában vezetett oldalán (azt is ajánlom böngészésre) is imádtam, így nagyon örültem neki, amikor bejelentette, hogy könyves blogot indít. A stílusa egyszerűen csodás, nagyon könnyeden ír a könyvekről, s mindig kedvet kapok azokhoz, amiket éppen ajánl. Nagyon szép fotókat is készít a posztjai mellé, így teljesen egyedi a blogja. Az egész oldal nagyon letisztult, könnyen meg lehet rajta találni mindent, amit keresni szeretnénk. A fejléce pedig imádnivaló! :) 
  2. Dóri Online Olvasónaplója / Dórit olvasom a legrégebb óta. Nagyon csodálom őt, amiért ontja magából a posztokat, rengeteg műfajban, rengeteg könyvet olvas el havonta. Mindig találok nála szuper ajánlásokat, több kedvenc könyvemet köszönhetem neki. A blogja külseje folyton megújul, és mindig nagyon csinos, rendezett, könnyen kereshető oldalt készít. 
  3. PuPilla Olvas / nagyon-nagyon szeretem PuPi bejegyzéseit olvasni, mivel imádom a stílusát. Mindig nagyon érdekes könyveket olvas, köztük sok angol nyelvűt is. Ő volt az egyik nagy inspirációm abban, hogy én is elkezdjem az angolul olvasást, s egyáltalán nem bántam meg. 
  4. tízkicsikönyv / a bookstagramnak köszönhetően figyeltem fel erre a blogra. Imádom a tartalmat, amit gyárt a szerzője, illetve azt is, hogy mindig saját képekkel dobja fel a bejegyzéseit. 
  5. Kakukktojás, de katacita blogjai: ITT és ITT / Katát mindig a kedvenc bloggereim közé soroltam: imádom, hogy szókimondó és nagyon változatos bejegyzésekkel örvendeztetett meg minket. Idén márciusban azonban úgy döntött, hogy bezárja könyves blogja kapuit, s helyette inkább a Travel Journal-re koncentrál. Nagyon sajnáltam, hogy abbahagyta a bookworm katacitát (ám egyrészről meg is értem, hiszen én is átmentem már egy ilyen fázison), de örülök annak, hogy néha-néha mégis megkapom azt az általam nagyon megkedvelt stílust, amit ő képvisel. :)
Kik a Ti kedvenceitek? :)

2 megjegyzés:

  1. Ohh köszönöm szépen a kedves sorokat, és egyúttal boldog karácsonyt - jó pihenést, meg sok szép pillanatot kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan! :) :) Boldog karácsonyt, és minden jót kívánok én is Neked! :)

      Törlés