Üdv újra itt!

Saját kép!
  El se hiszem, hogy már 2 éve nem írtam új blogbejegyzést, pedig gyakorlatilag nem telt el úgy nap, hogy eszembe nem jutott volna az írás. Többször is próbálkoztam vele az elmúlt években, de egyszerűen úgy éreztem magam, mintha a fogamat húznák. Nem ment.

Sok minden változott az életemben azzal, amikor elkezdtem az egyetemet: teljesen megváltozott az időbeosztásom, s ezzel együtt a prioritási listámon a legutolsó helyre került a blogolás. Szerencsére az olvasás nem, így ebben a "kis" kihagyásban többet olvastam mint az aktívan blogolós éveimben bármikor. Sokat gondolkoztam ezen, és rájöttem, hogy valószínűleg az lehet ennek az oka, hogy lekerült rólam az a "teher", hogy mindig, mindenről írnom kéne. Ezzel gyakorlatilag párhuzamosan elkezdtem csinálni a bookstagramomat (ITT tudjátok lecsekkolni), ami sokkal nagyobb örömöt hozott - és hoz is még a mai napig szerencsére - nekem: ha olyan kedvem van írok a könyvekről, amiket éppen befejeztem, ha nem, akkor csak megmutatom egy-egy kép erejéig, hogy most ezt olvasom / olvastam.

Szeretném a blogot is hasonló stílusban vezetni innentől kezdve. Semmit sem szeretnék magamra erőltetni, kőbe vésni, a "kell"-t és a "muszáj"-t igyekszem messziről, hatalmas ívben kerülni. Elvégre egy hobbi addig jó, amíg örömöt okoz és kikapcsolódást nyújt.
Szó, mi szó: üdv újra itt! :)

4 megjegyzés:

  1. Üdv újra itt! :) Csináld úgy, ahogy jólesik! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy visszatértél! Tényleg csináld úgy, ahogy jólesik! tavaly nyár tájékán rázódtam vissza magam is a blogolásba, és mostanság elmaradt pár könyvvel, de nem is baj, el kell engedni, nem szabad az ilyet tehernek érezni :) A te blogod, arról a könyvről írsz, amelyikről akarsz :) Nem nyomásként, de: azért várom majd a bejegyzéseidet :D Instán pedig be is követtelek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a követést is instán! :) Örülök, hogy Te is visszatértél a blogoláshoz! :) Innentől kezdve igyekszem én is így hozzáállni a dologhoz! :) Már készül is az új poszt, úgyhogy nem várakoztatlak sokáig! :P

      Törlés