Szeptemberben olvastam

  A szeptember olvasás szempontjából nem volt a legjobb hónapom. Rengeteg könyvbe bele-belekaptam, de igazán egyet sem sikerült befejeznem. Na, jó, kettőt azért igen. Bár el sem merem mondani, hogy összesen hány oldalon sikerült átverekednem magam, mivel nevetségesen kevés, főleg az elmúlt havi zárásaimhoz képest. Azt hiszem, hogy eddig ez a hónap volt a legrosszabb. Sajnos a Mini-könyvklubos választást, A szolgálólány meséjét sem sikerült elolvasnom, s úgy általánosságban a szeptemberi TBR-listámról egyik másikat sem.
  Azt hiszem kellett egy hónap ahhoz, hogy bele tudjak rázódni rendesen a tanulásba és úgy összességében az egyetemi életbe. Remélem, hogy az október már kicsit gördülékenyebb lesz, s mindent bele tudok majd zsúfolni a napjaimba. Ha végre sikerül majd egy normális napirendet összeállítanom, és ha az időbeosztásban is mesterszintre kerülök majd, akkor azt hiszem erről összeállítok majd egy posztot. Addig is, ami várható: október TBR, képregényajánló, őszi inspirálódós poszt...

  A szeptemberi olvasmányaim:

  • J. K. Rowling: Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide
  • Cecil Castellucci: The Plain Janes (Janes, #1.)
Nálatok hogy telt a szeptember? :)

4 megjegyzés:

  1. Vannak ilyen időszakok, nem kell emiatt szabadkozni szerintem. :) Az oldalakat meg nem érdemes ennyire számolni - az élményeket inkább! :) Abból meg biztos jutott elég, ebben a kezdeti egyetemi időszakban. ;)
    De persze azért több és jó olvasást kívánok a következő hónapra. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, igyekszem, de az előző hónapokhoz képest visszaesés volt... :D
      Köszi! :) :) Neked is hasonló jókat kívánok! :D

      Törlés
  2. Hogy tetszett a Hogwartsos könyv? Majd belerázódsz újra az egyetem melletti olvasásba, emiatt ne stresszld magad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt rossz, a másik 2 még várat magára egy kicsit - annyira nem megy most az angolul olvasás. Jó pár érdekesség volt benne, HP fanoknak szerintem tökéletes, gyors olvasmány. :)
      Remélem! :)

      Törlés